Otvorene nove prostorije NES-a u Velikoj Kladuši, a pristupnice potpisalo 62 mladih

Danas su u Velikoj Kladuši otvorene nove prostorije Općinske organizacije NES-a Velika Kladušea, a uporedu sa tim ovoj političkoj stranci danas je pristupilo 62 novih mladih članova. Današnjem činu prisustvovali su predsjednik NES-a Nermin Ogrešević, premijer USK Mustafa Ružnić, zastupnik u PD  Parlamenta BIH Jasmin Emrić, rukovodstvo Općinske organizacije na čelu sa predsjednikom Sabahudinom Koštićem, kao I vijećnici Fuad Sulejmanagić I Muamer Hadžić.

Prvi čovjek NES-a Nermin Ogrešević iznio je svoje poglede na sadašnju situaciju u BIH, sa naznakom da će glavni fokusi stranke u narednom period biti ekonomski razvoj, povećanje zaposlenosti I generalno razvoj društva. Ogrešević je istakao da je zadovoljan radom lokalne organizacije u Velikoj Kladuši I prisutnosti stranke u svim mjesnim organizacijama u kojima rade I djeluju.

Isto tako je rekao da vjeruje da će opći izbori biti održanai u oktobru kako je i predviđeno prema aktuelnom Izbornom zakonu, jer bi sve drugu nanijelo nemjerljivu štetu BIH.

Trend radio

Vezane vijesti:

MARKETING

Sudo Luka logo