MARKETING

ADA PROMET Velika Kladusa - Tehnicki pregled

Po čemu su posebne bebe koje su rođene u februaru

Bebe rođene u februaru su itekako posebne. Postoji nekoliko zanimljivih osobina koje su karakteristične za ove mališane.

Bebe rođene prije 19. februara su Vodolije. Karakteristike ovog horoskopskog znaka su inteligencija, neovisnost i neobičnost. Vodolije su strastvene u tome da svijet učine boljim mjestom. Također su buntovne.

Bebe rođene krajem februara (19. ili kasnije) su Ribe, što znači da su ljubazne i suosjećajne. Znaju pretjerati sa sanjarenjem pa ćete ih morati “prizemljiti”.

Britansko istraživanje se bavilo povezanosti mjeseca rođenja sa karijerom. Ono je pokazalo da je umjetnost jedna od najčešćih profesija kojima se bave osobe rođene u februaru. Osim toga, mnogi od njih rade kao saobraćajni policajci.

Drugo istraživanje je utvrdilo da je najveći broj poznatih ličnosti rođeno u sezoni Vodolije, što znači da je možda baš vaše dijete predodređeno da bude slavno. Neke od poznatih Vodolija su: Shakira, Jennifer Aniston, Harry Styles, Michael B. Jordan, Chris Rock itd. Druge poznate februarske bebe su: Rihanna, Drew Barrymore, Elliott Page i Sophie Turner.

Vezane vijesti:

MARKETING

Sudo Luka logo
ada promet velika kladusa