MARKETING

ADA PROMET Velika Kladusa - Tehnicki pregled

Posljednji radni dan profesorice Izete

Velikokladuška Gimnazija  danas ispraća još jednog vrijednog radnika, odličnu profesoricu i pravi primjer kakav jedan prosvjetni radnik treba biti. Izeta Pajazetović , profesorica hemije, jedna je od najpoznatijih i najpriznatijih profesorica u Velikoj Kladuši ali i šire. Tokom godina koje je sa ljubavlju uputila u podučavanje sada već nekoliko hiljada učenika, mladih nada, pokazala je koliko je bitno voljeti posao koji radite da biste isti taj posao obavljali profesionalno i uspješno.


Povodom odlaska u  penziju, učenici i kolektiv Gimnazije priredili su joj  skromnu svečanost gdje joj je uručen prikladan poklon  i zahvala  na lijepim danima provedenim  s njom, kroz koje ih je neumorno  usmjeravala i bodrila u svemu onome što je dobro. 
Sigurni smo da je dosta bivših učenika koji se sa ponosom sjećaju ove uzorne profesorice, koja zasigurno treba biti primjer svima  onima koji žele da se bave ovim poslom.


Profesorica Izeta Pajazetović završila je Prirodno-matematički fakultet u Sarajevu. Počela je sa radom samo dva mjeseca nakon što je stekla diplomu profesorice hemije, tj. u septembru 1979. godine u tadašnjem SŠC „Tono Hrovat“. U poslijeratnom periodu je radila u JU ”Gimnazija” Velika Kladuša.

Iskrene čestitke od ekipe Trend radija, uživajte u zasluženoj penziji!

Nejra Mustedanagić/Trend radio

Vezane vijesti:

MARKETING

Sudo Luka logo
ada promet velika kladusa