MARKETING

ADA PROMET Velika Kladusa - Tehnicki pregled

Promocija knjige “Sretne misli” prof. Alme Taletović i predavanje na temu: Otkrijte svoje potencijale 

Knjiga  „Sretne misli“ je knjiga samopomoći i predstavlja spoj nauke, vjere i popularne psihologije. Tematski obrađuje područje misli i programiranja uma, te daje konkretne tehnike i znanja –  kako prepoznati i osvijestiti negativne misli, kako ih usmjeriti i drugačije razmišljati.

Cilj knjige je “ da spoznate svoju vrijednost i da djelujete kao da je sve ostvarivo, sa Stvoriteljem“.

Autorica kaže: „S vama je sve uredu ako imate negativne misli, ako ste tužni, ako osjećate da vam je dosta svega i da ne možete više… Uredu ste.

S vama je sve uredu ako ste na dnu – niste potonuli bez razloga i trebat će vam razlog da isplivate i živite. To može biti bilo ko do koga vam je stalo, a ako nemate nikog – uvijek imate sebe, budite sebi razlog spasenja, sebi ste najpreči.

Kad potonete, znajte da možete i da isplivate iz svake situacije. Uhvatite uže vjere i čvrsto ga držite, a Bog će vas povući sa dna.“

Alma Taletović je profesorica, spisateljica, influenserica i motivacijski govornik i predavač, certificirani NLP Trener  i NLP life coach.

 Rođena  je u Tuzli, gdje je diplomirala na Filozofskom fakultetu, na Odsjeku za bosanski jezik i književnost. Trenutno radi kao profesorica u Krajini. Dobitnica je Općinskog priznanja za rad u prosvjeti i zalaganje na književno-kulturnom polju.

Napisala je pet knjiga: “Smiraj duše”, “Sretni ljudi”, “Sretna žena” , “Lirik” i “Sretne misli”. Knjiga “Sretna žena” bila je najprodavanija knjiga na našim prostorima iz oblasti samopomoći, a čiji je autor žena.

Bila je gost i predavač mnogih udruženja i organizacija, kako u Bosni i Hercegovini, tako i inostranstvu.

Svojim djelovanjem – predavanjima i knjigama, pomogla je hiljadama žena da žive kvalitetnije i samopouzdanije. Administratorica je Facebook stranice “Smiraj duše – Alma Taletović”, koja trenutno ima preko 82 hiljade pratitelja.

Alma Taletović/ Trend radio

Vezane vijesti:

MARKETING

Sudo Luka logo
ada promet velika kladusa