MARKETING

ADA PROMET Velika Kladusa - Tehnicki pregled

PROMOVIRANA KNJIGA „PONOVO ROĐENA-ŽENA ZMAJ“ AUTORICE ESMIRE JAŠAREVIĆ

Promocija knjige“Ponovo rođena-Žena zmaj“ autorice Esmire Jašarević održana je večeras na Starom gradu Velika Kladuša.

Knjiga se sastoji od 38 autobiografskih priča, sa 36 autentičnih slika u boji te je motivacijskog sadržaja. Svaka priča je istinita, događaji su ispričani onako kako su se desili kao i sva patnja koju je autorica Esmira hrabro podnijela.

 Esmira Jašarević prenijela je u ovoj knjizi svoju tešku sudbinu koja ju je zadesila nakon moždanog udara koji joj je iz korijena promijenio život i njenu sudbinu. Hrabro je sve te bitke pobijedila i nikada nije odustala od sebe, što govori i sam naslov „ Žena zmaj“.

Moderatorica promocije bila je Zehida Bihorac, a promotorice su bile Meliha Alibegić, Nermina Latić i Nasija Džihanović.

„Želim da kod ljudi razvijem svijest o tome i kada misle da izlaza nema i da je svemu kraj, da sačuvaju nadu i nikada ne odustaju od sebe, jer sve je samo do nas. Krivca za sve naći ćete samo u ogledalu. Dobra vijest je da nikada nije kasno za novi početak“, poruka je autorice Esmire Jašarević.

Na kraju samog događaja obratila se i Esmira Jašarević i svojim je obraćanjem izazvala dosta emotivnih reakcije kod prisutnih.

„Ništa što vam se dogodi nije slučajno. Ni to što ste vi večeras ovdje, nije slučajno. Nadam se kada pročitate moju knjigu da ćete doći do vlastitih spoznaja o sebi. Želim da večeras  kada dođete kući  pogledate svoju porodicu sa ljubavlju i da odete negdje na večeru gdje nikada niste bili, da uživate u svakom datom trenutku s njima jer nikada ne znamo šta nas čeka sutra“ , rekla je Esmira.

Autorica Esmira Jašarević knjigu je posvetila svom suprugu i svojim sinovima u znak zahvalnosti što su bili uz nju u najtežem periodu njenog života.

Knjigu se može nabaviti kod autorice Esmire Jašarević po cijeni od 20.00 KM.

Trend radio

Vezane vijesti:

MARKETING

Sudo Luka logo
ada promet velika kladusa