MARKETING

ADA PROMET Velika Kladusa - Tehnicki pregled

Protestna šetnja u Sarajevu: Hadžikadiću se pridružuju Konaković, Nikšić, Kojović i Hadžibajrić

Simbolično 5 do 12 danas će se u Sarajevu u organizaciji Platforme za progres održati mirna protestna šetnja koja će početi sa Baščaršije (ispred Sebilja) do zgrade Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine.

“Nezadovoljni radom aktuelne vlasti, prolongiranjem izbora, korupcijom i aferama, želimo mirnim putem glasno poručiti: Dosta je bilo šutnje!”, saopćeno je iz Platforme za progres.

Također, prema riječima predsjednika Naroda i pravde Elmedina Konakovića, ovoj protestnoj šetnji će se pridružiti, osim njega i predsjednici SDP-a Nermin Nikšić, Naše Stranke Predrag Kojović, te NBL-a Ibrahim Hadžibajrić.

“Stranke na vlasti pokušavaju na svaki mogući način spriječiti održavanje izbora i tako izbjeći neminovan izborni poraz. Svaki glas koji se tome usprotivi pozdravljamo. Zahvaljujemo se na javnom pozivu gospodinu Mirsadu Hadžikadiću da učestvujemo u protestnoj šetnji. Predsjednici stranaka Hadžibajrić, Kojović, Konaković i Nikšić će prisustvovati okupljanju kod Sebilja te i na taj način simbolično poslati poruku podrške i zajedničkog djelovanja opozicije u borbi za održavanje izbora koji su Ustavom i zakonima naše zemlje propisani”, naveo je Konaković.

Izvor:klix.ba

Vezane vijesti:

MARKETING

Sudo Luka logo
ada promet velika kladusa