MARKETING

ADA PROMET Velika Kladusa - Tehnicki pregled

Prva srednja škola “Dr.Husein Džanić” održala svečanu dodjelu diploma

Danas je u Prvoj srednjoj školi “Dr. Husein Džanić” održana svečana dodjela diploma za maturante generacije 2024. godine. U prisustvu roditelja, profesora i prijatelja, direktor škole, Elvis Ćatić, predvodio je proslavu koja je bila ispunjena emocijama, muzikom i ponosom.


Proslava je započela nastupom učenika Lamije i Džejlana, koji su svojim izvedbama pjesama i muzičkih tačaka oduševili prisutne. Nakon njih, svoj talent je pokazala i Albina Nadarević, čime su svečano obilježili početak ovog važnog događaja.


Među najvažnijim dijelovima proslave bila je dodjela nagrada za učenike generacije. Titulu učenika generacije tehničkih škola ponio je Šakanović Eldar, dok su među kandidatima za ovu prestižnu nagradu bili Palić Emel i Damjan Dmitrović. Za učenika generacije stručnih škola izabran je Dolić Amar, a kandidat za ovu nagradu bio je i Šarić Adijan. Pored zahvalnica, nagrađeni učenici su dobili knjigu “Monografija dr.Huseina Džanića”, u čast čovjeka po kojem škola nosi ime.


Tokom proslave, dodijeljena su i posebna priznanja učenicima koji su postigli izvanredne rezultate na takmičenjima, čime su još jednom pokazali visok nivo znanja i vještina stečenih u ovoj školi.


Direktor Ćatić se u svom govoru zahvalio učenicima na trudu i zalaganju tokom školovanja, te im poželio sreću i uspjeh u daljem obrazovanju i karijerama. “Ovo je samo početak vašeg puta. Nastavite da slijedite svoje snove i budite ponosni na sve što ste postigli,” poručio je.


Ova svečana dodjela diploma nije bila samo povod za slavlje, već i prilika da se prisjetimo svih uspjeha maturanata i da im poželimo sretan i uspješan početak nove životne faze.

Trend radio

Vezane vijesti:

MARKETING

Sudo Luka logo
ada promet velika kladusa