MARKETING

ADA PROMET Velika Kladusa - Tehnicki pregled

Putin i dalje vjeruje u pozitivan ishod rata: Pobjeda će biti naša, nemam sumnje

Predsjednik Rusije, Vladimir Putin, izjavio je da nema sumnje u pobjedu Rusije u Ukrajini i u ulogu svoje države kao garanta mira i sigurnosti za sve narode.

Ovu izjavu je Putin dao na konferenciji zajedno s vojnikom Grigorijem Aleksandrovičem, koji je odlikovan Ordenom očinske slave, a koji je učestvovao u ratu u Ukrajini, ali se zbog zdravstvenih razloga vratio kući, prema informacijama ruske prorežimske agencije TASS.

“Znam da će pobjeda uvijek biti naša. Mi ćemo pobijediti, nedvosmisleno, drugog puta nema”, rekao je otac porodice s više djece odlikovan Ordenom očinske slave.

“Tako je. Bit će baš kako ste rekli. Nema apsolutno nikakve sumnje. Tokom specijalne vojne operacije Rusija brani svoju zemlju, ljude i vrijednosti, stoga će definitivno izaći kao pobjednik. Nema sumnje, to se podrazumijeva”, složio se Putin.

Dodao je da je vojnik imao priliku napustiti područje “specijalne vojne operacije”, ali da je odlučio da se vrati u borbu nakon oporavka.

“Vojnik je spreman nastaviti služiti kada bude zdrav. Čini mi se da je već učinio sve što je mogao. Provjerio sam. Hvala mu za sve što je učinio, ne samo za svoju vlastitu porodicu, već i za cijelu zemlju”, kazao je Putin.

Izvor: Klix.ba

Vezane vijesti:

MARKETING

Sudo Luka logo
ada promet velika kladusa