MARKETING

ADA PROMET Velika Kladusa - Tehnicki pregled

Race for the cure”- Trka/Šetnja za ozdravljenje

Race for the cure”- Trka/Šetnja za ozdravljenje se 29.9. 2019 godine , dvanaesti put održava u BiH, a cilj joj je osnaživanje zdravlja žena u borbi protiv karcinoma dojke.
„Race for the cure“ održava se u više od 150 svjetskih gradova, gdje svake godine za unapređenje zdravlja žena šeta/trči nekoliko miliona ljudi.
Prošle godine, 30. septembra 2018. godine je registrovano više od 8000 hiljada učesnika.
Na predhodnoj trci za ozdravljenje, od registracije učesnika prikupljena sredstva su iskorištena za nabavku paketa „Prve pomoći“ za 1400 operisanih žena iz cijele BiH i obezbjeđeno je 1100 besplatnih mamografskih pregleda za osobe bez socijalnog osiguranja, i one kojima je pregled nedostupan u ruralnim područjima.

„Race for the Cure“ je jedinstveni događaj čiji je cilj da se okupe osobe koje su preživjele bolest i njihovi prijatelji, građani, porodice, timovi učenika, poznate ličnosti, kako bi podržali akciju o podizanju svijesti u borbi protiv karcinoma dojke.

SAMO sutra (31.AUGUSTA) je registracija u 23 grada širom Bosne i Hercegovine.

Od 11:00h prijaviti se možete u SARAJEVO (BBI, SCC, FERHADIJA, DOBRINJA)- MOSTAR – BANJA LUKA – TUZLA (KAPIJA)– GORAŽDE – ZENICA – KISELJAK- BUGOJNO – JAJCE – BIHAĆ – BRČKO – LIVNO – ŠIROKI BRIJEG – GRADIŠKA – ORAŠJE – ZAVIDOVIĆI – HADŽIĆI – CAZIN – KAKANJ ––VELIKA KLADUŠA – BOSANSKA KRUPA – GRADAČAC – DOBOJ ISTOK

-Ko učestvuje?
Svi mogu učestvovati i svi su pozvani.
-Zašto da učestvuješ?
Da pomogneš da se spasi jedan život. Da napraviš promjenu. Svojim učešćem ćeš pomoći podizanju svijesti o ovoj bolesti kao i osnažiti one koji su prošli ili prolaze kroz bolest.
Organizatori poručuju :
”PRIDRUŽITE NAM SE
BUDITE DIO OVOG DOGAĐAJA
OSJETITE ZADOVOLJSTVO, POZITIVNU EMOCIJU I ENERGIJU!”

Vezane vijesti:

MARKETING

Sudo Luka logo
ada promet velika kladusa