MARKETING

Sarajka orijentalnim plesom očarala žiri “Supertalenta” i plasirala se u veliko finale

Još od nastupa na samoj audiciji Sarajka Azra Grljević osvojila je publiku, ali i žiri hrvatskog “Supertalenta”, a sada se plasirala i u veliko finale.

Čim je kročila na pozornicu bilo je jasno da će Azra sinoć, u prvoj polufinalnoj večeri showa, napraviti pravi spektakl.

To je i učinila. Svojim umijećem plesanja orijentalnog plesa očarala je sve prisutne i tako izborila svoj ulazak u veliko finale.

“Kolege su te začarano gledale na audiciji, a tako je bilo i sada. Vidi se da iza ovog stoji rad, bravo!”, rekao je Janko Popović Volarić.

Iako je ispočetka gajila ljubav prema latinoameričkim plesovima, Azra je uskoro otkrila one orijentalne, za koje tvrdi da su joj pomogli da potakne samopouzdanje i ljubav prema vlastitom tijelu.

Da ova diplomirana komunikologinja i medicinska sestra ima još talenata, dokazuju i njeni kostimi za nastupe, koje je sve sama dizajnirala i sašila.

“Kostime prilagođavam sebi, svom tijelu, pokretima i koreografijama. Volim šivanje i uvijek tražim inspiraciju za novi kostim”, rekla je Sarajka.

“Rekli smo da si the žena, da imaš the kostim, a ja bih rekla da je ovo bio the show! Ovo s vodom je bila senzacija, to pali. Nastup je bio fenomenalan, izgledala si senzacionalno, plesala sjajno, to je bilo to što nam treba večeras”, zaključila je članica žirija Maja Šuput.

Vezane vijesti:

MARKETING

Sudo Luka logo