Savjet ministara o privremenoj zabrani šumskih drvnih sortimenata

Savjet ministara danas će u Sarajevu razmotriti Nacrt memoranduma o razumijevanju i saradnji na realizaciji infrastrukturnog projekta “Izgradnja aerodroma Trebinje” između Savjeta ministara i Vlade Srbije.

Na dnevnom redu je i Prijedlog odluke o privremenoj zabrani izvoza određenih šumskih drvnih sortimenata, čiji je predlagač Ministarstvo spoljne trgovine i ekonomskih odnosa.

Na prijedlog Ministarstva finansija i trezora, na dnevnom redu je i Utvrđivanje glasanja u vezi s rezolucijama Evropske banke za obnovu i razvoj, saopšteno je na veb-stranici Savjeta ministara. 

Nacrti osnova za vođenje pregovora radi zaključivanja Sporazuma između Savjeta ministara i Vlade Hrvatske o rekonstrukciji mosta Brčko (BiH) – Gunja (Hrvatska) i Sporazuma između Savjeta ministara i Vlade Hrvatske o rekonstrukciji mosta Novi Grad (BiH) – Dvor (Hrvatska) takođe su tačke dnevnog reda. 

Na sjednici bi trebalo da se razmotre i prijedlozi odluke o visini osnovice za obračun plate zaposlenim u institucijama BiH za 2022. godinu i o izmjeni Odluke o sprovođenju Zakona o carinskoj politici u BiH. 

Sjednica će biti održana sa početkom u 13.00 časova.

IZVOR: BHRT

Vezane vijesti:

MARKETING

Sudo Luka logo