MARKETING

ADA PROMET Velika Kladusa - Tehnicki pregled

SDA: Održan još jedan sastanak oko usaglašavanja zajedničkog kandidata za načelnika Velike Kladuše

Povodom održavanja još jednog sastanka predstavnika političkih subjekata oko usaglašavanja zajedničkog kandidata za načelnika Velike Kladuše, saopćenjem za javnost oglasili su se iz OO SDA Velika Kladuša:

Obavještavamo javnost i građane općine Velika Kladuša da je sinoć, 13.02.2024. godine u prostorijama SDA održan sastanak stranaka, DNZ BiH – Krajiška stranka, Socijaldemokratske partije (SDP), Naša stranke (NS), Demokratske fronte (DF), Stranke demokratske akcije (SDA) i Nezavisne liste, na kojem je tema razgovora bila Politička platforma i aktivnosti oko izbora zajedničkog kandidata za Načelnika na predstojećim Lokalnim izborima.

Stranke su postigle načelni dogovor oko Političke platforme „Zajedno za Veliku Kladušu“ koja ima za cilj zajedničko djelovanja na predstojećim lokalnim izborima u cilju promjene nedemokratske vlasti u Velikoj Kladuši.

Zaključeno je da se po utvrđivanju konačnog teksta Platforme pozovu i ostali politički subjekti koji učestvuju na Lokalnim izborima u Velikoj Kladuši da se pridruže u zajedničkoj aktivnosti oko potpisivanja Političke platforme i aktivnostima oko podrške zajedničkom kandidatu za Načelnika općine Velika Kladuša.

Dogovoreno je da se slijedeći sastanak održi početkom iduće sedmice u prostorijama DNZ BiH – Krajiška stranka, na kojem će se upriličiti potpisivanje Političke platforme „Zajedno za Veliku Kladušu“ i usvojiti Kriteriji za kandidiranje i izbor zajedničkog kandidata za Načelnika općine Velika Kladuša.

Vezane vijesti:

MARKETING

Sudo Luka logo
ada promet velika kladusa