MARKETING

Skandal u Ligi prvaka: Poništen žrijeb, slijedi novo izvlačenje parova

Tokom žrijeba parova osmine finala Lige prvaka vidjeli smo veliki skandal pošto je ekipa Manchester Uniteda dva puta izvučena. Prvi put protiv rivala s kojim se ne može sastati, nakon čega je UEFA odlučila ponoviti žrijeb parova osmine finala.

Voditelj Giorgio Marchetti ostao je u šoku nakon što je uz Villarreal izvučen Manchester United. Kako su ove dvije ekipe igrale u istoj grupi, nije moglo se dogoditi da se sastanu u osmini finala.

Prilikom izvlačenja parova kuglica Uniteda nije ni trebala biti u bubnju dok se tražio rival Villarrealu, pa nije jasno kako se ovako veliki propust dogodio.Kada je šokirani Marchetti vidio šta se dogodilo, izvukao je Villarrealu ekipu Manchester Cityja, dok je Manchester United sklonjen u narednom žrijebanju para u kojem je Atletico Madrid čekao rivala. Tako teoretski United nije mogao izvući Villarreal.Nedugo nakon što su klubovi zatražili dopis, UEFA je odlučila poništiti žrijeb zbog prvorazrednog skandala i on će biti održan od 15 sati po našem vremenu.

Izvor:Klix.ba

Vezane vijesti:

MARKETING

Sudo Luka logo