MARKETING

Skupštini NK “Krajišnik” prisustvovao potencijalni donator, poziv svima za spas kluba

Jučer je u 18:30 sati održana sjednica Skupštine NK “KRAJIŠNIK” Velika Kladuša sa jednom tačkom dnevnog reda koja je trenutno i najbitnija, a mora dati odgovor na pitanje šta i kako dalje postupiti u izuzetno teškoj situaciji u kojoj se klub nalazi.

Sjednici Skupštine kluba prisustvovala je većina članova, predsjednik u ostavci i većina članova Uprave koja je u tehničkom mandatu.

Nakon što je usvojen Zapisnik sa prethodne sjednice prišlo se realizaciji tačke dnevnog reda koja se ticala trenutne situacije u klubu.

Ono što treba istaći jest da je na sjednicu Skupštine kluba došao i potencijalni donator / kandidat ili čovjek koji želi uložiti novčana sredstva u klub, izmiriti sva dugovanja kluba, izmiriti sve finansijske obaveze pred početak nove sezone, krenuti u stvaranje pretpostavki za bolje sutra kao predsjednik kluba koji će sastaviti svoju Upravu, a koju bi Skupština kluba kao najviši organ trebala verificirati.

“Kao klub smo otvoreni za sve ideje i zamisli i zahvaljujemo kandidatu ili potencijalnom ulagaču na usmenom izlaganju, ali je potrebno da, čime se složio i sam kandidat ili potencijalni ulagač, tražimo od javnosti, od poduzetnika ili još potencijalnih kandidata ili ulagača za ovu ozbiljnu poziciju pismeno da nam se dostavi Plan i program rada s namjerom šta i kako se planira uraditi, taksativno pobrojane aktivnosti oko sanacije dugovanja, u roku do 20.07.2022. godine na adresu kluba ( zatvorena koverta s naznakom na ruke predsjedniku Skupštine kluba )”, naveli su iz Uprave kluba.

Pozivaju se i drugi potencijalni kandidati koji žele da se uhvate u koštac sa problematikom kluba da dostave svoj Plan i program do zaključno sa 20.07.2022. godine ( srijeda ) na adresu kluba.

Skupština kluba će nakon toga održati sjednicu, pregledati pristiglu ponudu ili ponude i u skladu sa Statutom kluba postupiti dalje.

Vezane vijesti:

MARKETING

Sudo Luka logo