MARKETING

ADA PROMET Velika Kladusa - Tehnicki pregled

Tijana Dapčević građane Bihaća uvodi u 2023. godinu

Zimska i novogodišnja zabava neće nedostajati ni Bihaću gdje će 13. decembra zvanično biti otvoren zimski festival Winter Park, a sve Bišćane u novogodišnjoj noći zabavljat će Tijana Dapčević.

Iz Turističke zajednice Grada Bihaća sz nam kazali da Winter park garantuje zabavnu, kulturnu i gurmansku gozbu, a događaj je ovo koji svakog decembra postaje centralno mjesto okupljanja u Gradu Bihaću.

“Mnoštvo čarobnih trenutaka, doza sporta i predstava, te kvalitetni muzički nastupi zagrijavaju zimske dane i upotpunjuju atmosferu ovog festivala. U prazničnim trenucima ova sada tradicionalna priča nudi obilje sadržaja i time čini da svako pronađe trenutak za sebe, te da decembarski dani u Bihaću budu mjesto susreta, prijateljstva, porodice, radosti i dobre zabave”, kazali su iz Turističke zajednice Grada Bihaća.

Ovo je šesti novogodišnji zimski festival Winter Park i već je ova priča prerasla u jednu lijepu i važnu tradiciju. Sudeći po dosadašnjim iskustvima i ambijentu, ovogodišnje izdanje će nadmašiti sva prethodna.

“Kreativna energija organizatora, zavidan i topao ambijent, kulturno-zabavno i sportski sadržaj uz kvalitetnu kulinarsko-ugostiteljsku ponudu svake godine u Grad na Uni privlači sve veći broj gostiju, te time Bihać čini blještavim gradom sa jednim od najboljih dočeka Nove godine u Bosni i Hercegovini”, dodaju naši sagovornici.

Turistička zajednica Grada Bihaća uz partnere, Grad Bihać i Kulturni centar Bihać, ali i sponzore, motivisano pristupa organizaciji događaja i zajedničkom cilju: obezbijediti nezaboravan decembar, kao i doček Nove godine u Bihaću.

Uz to, iz Turističke zajednice Grada Bihaća poručuju nam dobrodošlicu i kažu da nabacimo osmijeh na lice i zajedno uživamo u prazničnoj atmosferi u Bihaću i sa sobom ponesemo najljepše uspomene.

Šesti ovogodišnji zimski festival Winter Park održat će se na Gradskom trgu u Bihaću od 13.12.2022. do 1.1.2023. godine.”

IZVOR: KLIX.BA

Vezane vijesti:

MARKETING

Sudo Luka logo