MARKETING

ADA PROMET Velika Kladusa - Tehnicki pregled

Tijela troje djece nađena na plaži u Brooklynu, sumnja se da ih je majka udavila

Troje djece je nađeno mrtvo na plaži u blizini čuvenog šetališta Cony Island u Brooklyinu rano u ponedeljak, a policija kaže da ih je možda udavila majka.

Tijela dece, koje je policija identifikovala kao Zachary Merdy (7), Lilana Merdy (4) i Oliver Bondarev (3 mjeseca), pronađeni su nakon skoro tročasovne potrage koja je počela u 1.40 časova kada je rođak pozvao policiju, zabrinut da je žena namjeravala da povredi svoju djecu.

Majka, koju su članovi porodice idenfikovali kao Erin Merdy, pronađena je 90 minuta kasnije, bosa i mokra, na oko 3 kilometara od dijela Cony Islanda gde je živjela. Detektivi su pokušali da je ispitaju u lokalnoj policijskoj stanici.

“Do sada nije ništa rekla”, rekao je šef odeljenja njujorške policije Kenneth Corey.

Potraga za djecom je počela nakon što je majka pronađena sama. Policija je poslala helikopter i marice. Djeca su pronađena na ivici vode nešto poslije 4.30 ujutru na mirnom dijelu plaže oko 13 blokova od stadiona gde igra bejzbol tim male lige.

Baka mališana je rekla za Daily news da je njena kćerka bila majka puna ljubavi, ali da je nedavno imala težak period.

“Možda je prolazila kroz postporođajnu depresiju”, rekla je ona za medije.

“Bila je dobra majka”, navodi.

Tijela djece su pronađena tri bloka od stambene zgrade gde su živjela. Kada je majka pronađena na šetalištu, policija je u potrazi za djecom pregledala plažu, šetalište i komšiluk.

Policija ističe da majka nije bila prijavljivana kao osoba koja zanemaraju ili zlostavlja decu.

IZVOR: N1

Vezane vijesti:

MARKETING

Sudo Luka logo
ada promet velika kladusa