MARKETING

ADA PROMET Velika Kladusa - Tehnicki pregled

Tragedija u Pločama: Kalašnjikovom ubio dvoje ljudi

U Pločama su ubijene dvije osobe, jedna od njih je i petnaestogodišnji dječak. Policija je zasad potvrdila da je pronašla dvoje mrtvih na dvije različite lokacije. Osumnjičenik za ubojstvo je uhićen.

Dvostruko ubojstvo dogodilo se u jutarnjim satima u Pločama. Policija je na dvije različite lokacije pronašla dva tijela, a osumnjičenik za dvostruko ubojstvo je uhićen.

Prema neslužbenim informacijama, muškarac je pucao iz kalašnjikova i ubio brata, a na drugoj lokaciji u gradu ubijen je petnaestogodišnji dječak. Pretpostavlja se da je dječak bio kolateralna žrtva.

Također, neslužbeno se doznaje da bi povod za ovaj zločin mogao biti spor oko nekretnina.O svemu se oglasila i policija. ”Nakon zaprimljenog većeg broja dojava građana, policija je jutros oko osam sati na dvije različite lokacije na području grada Ploče pronašla dvije mrtve muške osobe za koje se sumnja da su preminule nasilnom smrću, prenosi Dnevnik.hr.

Vrlo brzo nakon pronalaska tijela, oko 8,30 sati, policija je uhapsila osobu koja se dovodi u vezu s ovim događajem i on se trenutno nalazi u prostorijama policije gdje će se nad njim provesti kriminalističko istraživanje.

Slijedi očevid kojim će rukovoditi Županijsko državno odvjetništvo i kojim će se utvrditi detaljnije informacije ovog događaj”, priopćeno je iz PU dubrovačko-neretvanske.

Vezane vijesti:

MARKETING

Sudo Luka logo
ada promet velika kladusa