MARKETING

ADA PROMET Velika Kladusa - Tehnicki pregled

Tribina Naše stranke: Borba protiv korupcije mora biti prioritet kod buduće vlasti

Večeras je u Velikoj Kladuši održana tribina Naše stranke na kojoj su predstavljeni kandidati stranke sa područja USK za predstojeće izbore. Prisutnima se prvi obratio Amir Purić, predsjednik velikokladuškog Općinskog odbora Naše stranke, koji se zahvalio prisutnima na dolasku i izdvojenom vremenu. Purić se dotakao izuzetno teškog stanja u državi i velikog procenta građana koji su izrazito nezadovoljni trenutnim stanjem. „Vlast je sve učinila da nam svima ubije nadu. Bez obzira na sve, mi znamo da  hoćemo bolje i da to možemo“, rekao je Purić.

Nakon ovoga predstavljeni su kandidati Naše stranke za tri nivoa vlasti, a prisutne je pozdravila i obratila im se Šeherzada Delić, nositeljica liste za Parlament Federacije. „Ukoliko uđem u parlament moj glavni zadatak će biti da Krajina bude što vidljivija i da doprinesem realizaciji projekata koji će biti na dobrobit svih građana“, istakla je Šeherzada Delić. Ona je i rekla da se nikad više ne smije dozvoliti da se na ovaj dio BIH gleda kao na slijepo crijevo države.

Na samom kraju prisutnima se obratio Jasmin Hušić, nosilac liste za Skupštinu USK. Hušić se u svom govoru dotakao osnovnih načela Programa koji je stranka ponudila biračima pred ove izbore.

„Borba protiv korupcije mora biti prioritet kod buduće vlasti, ne samo na području USK nego i u cijeloj državi. Tužilaštvo i sudstvo su posljednja linija odbrane države na način da se procesuiraju svi oni koji su umiješani u korupciju, bez obzira o kome se radi“, naglasio je prilikom obraćanja Jasmin Hušić, nosilac liste Naše stranke za Skupštinu USK.

Prije zvaničnog početka programa, prisutnima je prezentiran predizborni spot Naše stranke kao i slogan „Moja, tvoja, naša zemlja“

Trend radio

Vezane vijesti:

MARKETING

Sudo Luka logo
ada promet velika kladusa