MARKETING

ADA PROMET Velika Kladusa - Tehnicki pregled

U Bihaću otvoren Zeka Baucentar

U Bihaću je otvoren Zeka Baucentar na novoj adresi Put Armije BiH bb. Novi objekt se nalazi na površini od 3.200 kvadratnih metara, a u ponudi ima više od 30.000 različitih artikala od vodo i građevinskog materijala, bijele tehnike, sve za domaćinstvo, tepisi, posuđe, sve za kupatila, suha gradnja, podovi i razni drugi proizvodi.

„Mi smo u Bihaću već tri godine međutim odlučili smo se da napravimo svoj novi objekat i potrudili smo se i mogu sa ponosom da kažem da ponuda koja se ovdje nalazi i sam izgled objekta je zaista meni srcu prirastao i sigurno je jedan od ljepših i boljih naših objekata“, kazala je Nejla Aljić, generalna direktorica Zeka Comerc.

„Raduje činjenica da Zeka Comerc, koji je već prisutan u Bihaću tri godine i do sad je bio u prostoru koji nije njihovo vlasništvo, odlučio se da napravi svoj vlastiti objekt i proširi svoje poslovanje na ovom prostoru sigurno govori da Bihać jeste poslovno okruženje u koje dolaze investitori iz drugih gradova BiH, ulažu svoj kapital i na taj način poboljšavaju privredu u samom gradu, otvaraju nova radna mjesta, doprinose tome da imamo bolju ponudu i svakako da je to nešto što je pozitivno za sam grad“, naglasio je Elvedin Sedić, gradonačelnik Bihaća.

Zeka Comerc osnovano je je 1995. godine i od tada neprestano raste i razvija se. Konstantnim ulaganjem u materijalna sredstva i ljudske resurse Zeka Comerc proširuje obim poslovanja i postaje lider u prodaji alata, rasvjete, građevinskog, elektro, vodo i materijala za centralno grijanje.

„Pored baucentara koji je nama glavni biznis mi imamo i dvije benzinske pumpe i naš još jedan ponos, naš proizvod metalni pogon gdje smo kompletnu konstrukcijsku halu izgradili sa svojom vlastitom proizvodnjom. Dakle, prored trgovine imamo i proizvodnju koju nastojimo da širimo u narednom periodu. Sada zapošljavamo oko 500 ljudi u BiH, a na USK imamo za sada dvije poslovnice i svakako imamo namjeru da se širimo“, dodala je generalna direktorica Aljić.

Povodom otvorenja, iz Zeka Baucentra su za svoje kupce i ovaj put pripremili brojne pogodnosti. Na dan otvorenja, u četvrtak, 6. juna, kupci će moći ostvariti i do 15% popusta na kompletan asortiman, te ih očekuju pokloni iznenađenja.

radiobihac.ba

Vezane vijesti:

MARKETING

Sudo Luka logo
ada promet velika kladusa