U petak promocija knjige “Lirik” i motivacijsko druženje sa Almom Taletović u Velikoj Kladuši

U Osnovnoj školi “25 novembar” sa početkom u 19:30 h održat će se promocija knjige “Lirik” i motivacijsko druženje sa Almom Taletović. Organizator ovog događaja je Udruženje “ Sutra je novi dan”.
Alma Taletović je profesorica koja živi i radi u Krajini, certificirani NLP life coach, NLP Master, influenserica, autorica četiri knjige “Smiraj duše”, “Sretni ljudi” i “Sretna žena” i “Lirik”. Motivacijski je govornik, predavač sa nizom radionica, seminara, promocija i predavanja iza sebe, u Bosni i inostranstvu.
Njen cjelokupan rad i tekstovi imaju jedan cilj – pomoći drugima da ojačaju mentalno i emotivno, pomoći drugima da promijene sebe, nabolje. Njena djela su spoj vjere, nauke I popularne psihologije I time predstavljaju osvježenje.
Alma ističe: “ Moja misija je pomoći drugima. Svjesna sam da onaj ko ne želi sebi pomoći, niko mu ne može pomoći. Ali zato mnogo je onih koji tu pomoć traže. Ko traži, taj i nađe. Ne volim kada neko pati i potpuno me usrećuje ako mogu nekome pomoći, pa makar i lijepom riječju, a vjerujte mi da je nama lijepe riječi i podrške potrebnije više nego ikad. “
Administrator je stranice Smiraj duše – Alma Taletović koju prati preko 67 hiljada pratilaca.

Vezane vijesti:

MARKETING

Sudo Luka logo