MARKETING

ADA PROMET Velika Kladusa - Tehnicki pregled

Udruženje „Sutra je novi dan“ obilježilo tri godine uspješnog rada

Udruženje za pomoć oboljelim od karcinoma ”Sutra je novi dan”, Velika Kladuša proslavili su  večeras treću godišnjicu rada i postojanja. Svečanost je održana u prepunom velikokladuškom restoranu Libertas. Kako nam je rekla predsjednica Udruženja Nasija Džihanović,  manifestaciji su pored članova Udruženja prisustvovali i gosti sa područja USK, ali i gosti iz Zagreba iz Udruženja ”Pink life-Pogled iz novog kuta”.


Na samom početku druženja , članica Udruženja Fikreta Muslić   prezentirala je  aktivnosti Udruženja od osnivanja do danas.


Nakon oficijelnog dijela nastavljeno je druženje uz odličnu atmosferu i pozitivne vibracije, a razloga za slavlje svakako je mnogo jer je Udruženje u protekloj godini imalo dosta aktivnosti i dešavanja.


Udruženje ”Sutra je novi dan” počelo je sa radom početkom 2017., a sama svrha osnivanja bila je da pruža pomoć oboljelima od karcinoma. Samo Udruženje se financira od članarina, donacija i projektata koje realiziraju.
„Bijeg od svakodnevnice uz optimistične priče koje pronalaze zajedno  i smijeh svakako su jedan od omiljenih lijekova za sve oboljele, jer iz Udruženja svi crpe ono što je pozitivno a uz podršku jedni drugima, svi problemi izgledaju mali“ .

Trend radio/Nejra Mustedanagić LjubijankićVezane vijesti:

MARKETING

Sudo Luka logo
ada promet velika kladusa