MARKETING

ADA PROMET Velika Kladusa - Tehnicki pregled

Udruženje „Sutra je novi dan“ organiziralo večeru za donatore

Udruženje za pomoć oboljelim od karcinoma „Sutra je novi dan“ u četvrtak 19. septembra u velikokladuškom restoranu Libertas organiziralo je večeru za donatore, tj firme i fizička lica koja su donirala novčana sredstva za rad Udruženja. Na samom početku prisutnima se obratila Fikreta Muslić, koja je govorila o trogodišnjem radu Udruženja, brojnim akcijama koje su provodile, projektu koje je Udruženje realiziralo najviše zahvaljujući donatorskim sredstvima pravnih subjekata i fizičkih lica.

Nakon prezentacije svega onog što su članice Udruženja uradile, prisutnima se obratila i predsjednica Udruženja Nasija Džihanović, koja se isto tako zahvalila svima onima koji su pomogli u ostvarivanju zacrtanih ciljeva. Nasija je iznijela i podatak da je u prikupljanju sredstava za projekat Akademije održivosti Fondacije Mozaik, sakupljeno  preko 9.500 KM od firmi i privatnih lica iz Velike Kladuše i dijaspore.

Nakon obraćanja  uručene su  zahvalnice i pokloni prisutnim donatorima. U ime donatora prisutnima su se obratili Ibrahim Đedović, predsjednik Udruženja poduzetnika i Boris Horvat, vlasnik firme Miral PVC. Obojica su obećali pomoć Udruženju i u narednom periodu, kako za projekte tako i za pojedinačne slučajeve.

Udruženje za pomoć oboljelim od karcinoma “Sutra je novi dan” osnovano je prije tri godine a trenutno broji oko 350 članova.

Mersad Sarajlija/Trend radio

Vezane vijesti:

MARKETING

Sudo Luka logo
ada promet velika kladusa