MARKETING

ADA PROMET Velika Kladusa - Tehnicki pregled

Večeras od ponoći zabranjen prevoz eksplozivnih materija na području FBiH

Na putevima u Bosni i Hercegovini saobraća se po pretežno suhom kolovozu, uz dobru vidljivost. I dalje upozoravamo na učestale odrone na brojnim dionicama i savjetujemo oprezniju vožnju.

Na magistralnom putu Sarajevo-Foča, dionici Dobro Polje-Miljevina, od danas 30.03.2024. godine vozila će saobraćati usporeno, jednom trakom. Zbog oštećenja mosta na magistralnom putu Rogatica-Ustiprača vozila do 12 tona ukupne dozvoljene mase saobraćaju jednom trakom, dok je za vozila preko 12 tona saobraćaj obustavljen.

Zbog radova na mostu na ulazu u Sanski Most iz pravca Ključa, kod Vodenog parka, saobraćaj je obustavljen i preusmjeren na obilazni pravac. U toku su i radovi na ulazu u Neum (Stolac-Neum) zbog čega je saobraćaj obustavljen i preusmjeren na postojeću obilaznicu (Dubrovačka ulica).

Radovi se izvode i na magistralnim putevima: Jablanica-Potoci, Tarčin-Raštelica, Zenica-Žepče, Čevljanovići-Nišići, Grude-Vitina i Bijeljina-Rača, kao i na kružnom toku na ulazu u Bosansku Gradišku. Na mjestima izvođenja radova postavljena je privremena saobraćajna signalizacija čije poštivanje je obavezno.

Advertisement

0 seconds of 0 secondsVolume 0%

Na graničnim prijelazima nema dužih zadržavanja za putnička vozila. Povodom vjerskog praznika Uskrsa večeras od ponoći do 24 sata 01.04. zabranjen je prevoz eksplozivnih materija na području Federacije Bosne i Hercegovine.

# STANJE NA CESTAMA

# BIHAMK

Vezane vijesti:

MARKETING

Sudo Luka logo
ada promet velika kladusa