MARKETING

ADA PROMET Velika Kladusa - Tehnicki pregled

Vlada Hrvatske htjela nagraditi Baby Lasagnu s 50.000 eura, pjevač odbio novac

Na današnjoj sjednici tehničke vlade Hrvatske Andrej Plenković saopćio je kako će nagraditi Baby Lasagnu s 50.000 eura. Međutim, ubrzo po objavi vijesti pjevač se oglasio kazavši da taj novac neće prihvatiti i moli da se donira.

Premijer susjedne Hrvatske htio je nagraditi Baby Lasagnu nakon osvojenog drugog mjesta na Eurosongu, a zbog “ogromne promocije” svoje zemlje.

“Čestitka na fascinantnom uspjehu Marku Purišiću. Ukupno je bio na drugom mjestu, to je najveći uspjeh nezavisne Hrvatske. Ovo je fascinantan uspjeh, zahvaljujemo i Gradu Zagrebu na prekrasnom dočeku. I, naravno, u njegovom Umagu… Želimo mu puno uspjeha u daljnjoj karijeri”, kazao je Plenković na sjednici.

Ubrzo po objavi ove informacije, oglasio se i sam Baby Lasagna te je na svom Instagram profilu kazao da taj novac ne želi prihvatiti.

“Zahvaljujem hrvatskoj Vladi na novčanoj nagradi u iznosu od 50.000 eura. Ipak, te novce ja ne mogu prihvatiti. Mogao bih navesti mnogo razloga zašto, ali prvi, najbitniji i dovoljni – je što postoji puno drugih pojedinaca i organizacija kojima će ti novci daleko više pomoći”, poručio je.

Dalje je u objavi uputio molbu Plenkoviću: “Ovim putem molim gospodina Plenkovića da u moje ime te ime hrvatske Vlade donira 25.000 eura Zavodu za pedijatrijsku onkologiju i hematologiju s dnevnom bolnicom “Mladen Čepulić”. Nadalje, ostalih 25.000 eura volio bih donirati Zavodu za pedijatrijsku hematologiju, onkologiju i transplantaciju krvotvornih matičnih stanica KBC Zabgreb”.

Vezane vijesti:

MARKETING

Sudo Luka logo
ada promet velika kladusa