MARKETING

ADA PROMET Velika Kladusa - Tehnicki pregled

Zaštita od sunca će biti obavezna: Vikend pred nama sa visokim temperaturama

Danas u Bosni i Hercegovini sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Ponegdje u planinskim područjima i na sjeverozapadu Bosne moguć je i kratkotrajni pljusak. Vjetar slab u Hercegovini i na jugozapadu Bosne zapadni i jugozapadni, a u ostalim područjima sjeverni i sjeverozapadni. Jutarnja temperatura zraka od 13 do 18, na jugu i sjeveru do 21, a najviša dnevna od 27 do 33 stupnja.

U Sarajevu sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura oko 13, a najviša dnevna oko 30 stupnjeva.

Sutra sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Ponegdje u planinskim i sjevernim područjima moguć je i kratkotrajni pljusak. Vjetar slab do umjeren zapadni i jugozapadni. Jutarnja temperatura zraka od 13 do 18, a najviša dnevna od 28 do 34 stupnja.

U nedjelju sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Poslije podne i krajem dana moguća je kiša i kratkotrajni pljusak. Jutarnja temperatura zraka od 14 do 19, a najviša dnevna od 30 do 35 stupnjeva.

U ponedjeljak malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Ponegdje uz nešto više oblaka moguća je i kiša ili kratkotrajni pljusak. Jutarnja temperatura zraka od 14 do 19, a najviša dnevna od 28 do 33 stupnjeva, saopćeno je iz FHMZ BiH.

Vezane vijesti:

MARKETING

Sudo Luka logo
ada promet velika kladusa