MARKETING

ADA PROMET Velika Kladusa - Tehnicki pregled

Zavirili smo u prvi KFC restoran u BiH i probali specijalitete: Piletina za svačije nepce

Sarajevo će od ponedjeljka postati bogatije za još jedan restoran koji će donijeti novi ambijent i upotpuniti gastronomsku ponudu, a radi se o svjetskom lancu restorana KFC.

Redakcija Klix.ba ekskluzivno je ušla u prostorije KFC-a u Sarajevo City Centru gdje teku posljednje pripreme pred otvaranje. Također, imali smo priliku isprobati vrhunsku, vrsno pripremljenu piletinu koja se sprema po jedinstvenoj recepturi.

Svjetski brend KFC (Kentucky Fried Chicken) otvorit će u ponedjeljak svoja vrata ljubiteljima svježe, vrsno pripremljene piletine, a pripreme pred otvaranje prvog restorana u SCC-u, na trećem spratu, idu po planu.

Našim čitateljima donosimo mali “sneak peek” onoga što gosti mogu očekivati, a što smo mi danas imali priliku probati i uvjeriti se u izvrstan meni koji svojim okusima nudi za svakog po nešto.

Za prave gurmane tu je hrskava i savršeno začinjena KFC korpica – apsolutni klasik i savršena za dijeljenje s prijateljima.

U ponudi je dalje Zinger – sočan sa stoprocentnim sastojkom fileta pilećih prsa – pripremljen po jedinstvenoj recepturi, sočnih i hrskavih zalogaja.

Jednostavno, nismo mogli a da ne probamo hot & spicy krilca, uz dodatak pomfrita; ljutkasta tek toliko da vašim nepcima pruže suptilan osjećaj začinjenosti.

Cjelokupni meni i mnoge promocije koje će goste u prvom bh. KFC-u očekivati, uskoro možete pronaći na njihovim zvaničnim profilima na društvenim mrežama – Instagramu i Facebooku.

KFC se već priprema za svoj poslovni iskorak, pa su nam ovom prilikom otkrili da otvaraju svoja vrata i na novoj lokaciji, raspisujući, između ostalog i oglas za radno mjesto – radnik/ca u restoranu.

KFC je već oformio prvi tim, koji je uspješno prošao proces treninga, obuke i kvalitetnog uvođenja u samostalni rad. Zbog proširenja obima poslovanja, otvaranja novih restorana u potrazi su za novim članovima koji će se pridružiti njihovom timu.

Danas je u food courtu u SCC-u upriličeno i druženje uposlenika, prijatelja i porodice firme TASTRA koja je dio Aptha korporacije, a koja je ekskluzivni nosilac franšize za BiH.

Ujedno, imali smo priliku razgovarati i sa Enesom Panjetom, generalnom menadžericom restorana, koja ističe da je veoma sretna što je dio KFC tima u BiH od samog početka.

Dodaje, također, da su svi uposlenici morali su proći trening obuke.

“Mogu reći da sam veoma sretna što sam od samoga početka dio KFC tima u Bosni i Hercegovini. S obzirom se priprema hrane u našim restoranima zasniva na visokim standardima, želim da se osvrnem na trening za uposlenike, odnosno organizaciju cijelog paketa obuke. To je koncept zasnovan na temelju iskustva tima stručnjaka koji su nam pružili potpunu potporu u pripremi i obuci za samostalan rad. Nakon obuke koja je trajala više od tri mjeseca, održane izvan Bosne i Hercegovine, mogu potvrditi da je KFC odlična prilika za sve koji žele da ostvare svoj put profesionalnog razvoja”, kazala nam je Panjeta.

KFC-a kontinuirano radi na širenju svog tima. Više o samom konkursu i tome kako možete postati dio KFC porodice, saznajte klikom na link.

IZVOR: KLIX.BA

Vezane vijesti:

MARKETING

Sudo Luka logo
ada promet velika kladusa