MARKETING

ADA PROMET Velika Kladusa - Tehnicki pregled

Zdravko Čolić priredio spektakl za pamćenje u pulskoj Areni, na pozornici se pojavilo čak 50 muzičara

(Foto: Saša Miljević/ Pixsell)

Legendarni Zdravko Čolić priredio spektakularnu noć u pulskoj Areni, a posjetitelji će zasigurno pamtiti ovaj koncert u jedinstvenom okruženju i atmosferi.

Veličanstvenim je koncertom oduševio prepunu pulsku Arenu. Petu pulsku Arenu u karijeri, Čolić je obilježio nastupom u pratnji velikog međunarodnog simfonijskog orkestra u sastavu od preko 50 vrhunskih muzičara.

(Foto: Saša Miljević/ Pixsell)

(Foto: Saša Miljević/ Pixsell)

Jedan od najcjenjenijih i najpopularnijih regionalnih muzičara, nakon pet godina vratio se pred istarsku publiku, održavši nezaboravan koncer

Iako je u dugogodišnjoj i respektabilnoj karijeri Čoliću ovo ukupno peti nastup u pulskoj Areni, sinoć je po prvi puta izašao u pratnji velikog međunarodnog simfonijskog orkestra, u sastavu od preko 50 vrhunskih muzičara, pod ravnanjem dirigenta Fedora Vrtačnika.

Dugo očekivani koncert nije razočarao publiku, koja će još dugo pamtiti ovu spektakularnu večer začinjenu romantičnim ambijentom jednim od najljepših koncertnih prostora na našem području.

Nakon Zagreba i Pula se svrstala na mapu rijetkih gradova koji su imali priliku uživati u ovoj jedinstvenoj muzičkoj priči, tokom koje su Čolić i sjajni instrumentalni solisti izveli više od 30 njegovih bezremenskih hitova.

Izvor: Klix.ba

Vezane vijesti:

MARKETING

Sudo Luka logo
ada promet velika kladusa