MARKETING

ADA PROMET Velika Kladusa - Tehnicki pregled

Zlatna generacija OFK Bihać nakon pobjede u derbiju zauzela prvo mjesto Zimske omladinske nogometne lige

Jučer je u sportskoj dvorani u Cazinu odigrani 4. kolo Zimske omladinske nogometne lige Unsko-sanskog kantona za generaciju 2015.

Zlatna generacija OFK Bihać je nakon prošlogodišnjih vrhunskih rezultata na međunarodnoj i domaćoj sceni, nastavila sa dobrim igrama i u 2023. godini.

Nakon odigranih 2:2 u psolednjem kolu protiv NŠ talent iz Cazina, u utakmici u kojoj je nedostajalo nekoliko igrača u ekipi Bišćana, sinoć su u kompletnom sastavu nastavili nizati pobjede.

Protivnik ekipi OFK Bihać A, bila je još jedna ekipa iz Bihaća, AN Jedinstvo, boljom igrom na kraju je slavila ekipa OFK Bihać A rezultatom 2:1, a strijelac oba gola bio je Amar Kečalović za OFK Bihać A.

Na poluvremenu utakmice, za najboljeg igrača prethodnog vikenda – nedjelja, proglašen je igrač OFK Bihać A, Inas Brkić koji je u istom danu nastupio i za stariju generaciju gdje je bio ključni igrač sa postignutim golom za 1:1 u utakmici OFK Bihać 2014. U dvije utakmice za svoju ekipu, ekipu OFK Bihać 2015, Brkić je postigao još 4 gola.

Jučer je nastupila i ekipa OFK Bihać B, koja nastupa u generaciji 2015, a sastavljena uglavnom od igrača koji su godinu dana mlađi. Za mlade dečke i najmlađe učesnike lige, ovakve utakmice su značajne, rezultat na kraju je u drugom planu. Konačan rezultat protiv ekipe Gomila 2015, bio je 0:4.

Izvor: dijasporainfo.net

Vezane vijesti:

MARKETING

Sudo Luka logo