MARKETING

ADA PROMET Velika Kladusa - Tehnicki pregled

Ermin Beganović i Velmir Zahirović učestvovali na Prvom forumu sportista OK BiH

U organizaciji Olimpijskog komiteta Bosne i Hercegovine, a u suradnji sa Međunarodnim olimpijskim komitetom, u Sarajevu je u velikoj sali OK BiH održan 1. Forum sportista na kojem su na poziv OK BiH učestvovali naši olimpijci kao i budući potencijalni te niz bivših vrhunskih sportista iz cijele Bosne i Hercegovine.
Oficijelni voditelj programa bio je najuspješniji sportista Bosne i Hercegovine Amel Tuka koji je ujedno i predsjednik komisije olimpijaca BiH koja predstavlja sve naše seniorske i mlade olimpijce s ciljem popravljanja statusa i poboljšanja uslova za sport u našoj Zemlji.

Nakon obraćanja predstavnika Međunarodnog olimpijskog komiteta uslijedila su obraćanja čelnika OK BiH kao i niz stručnih predavanja koja bi trebalo da pomognu našim olimpijcima i njihovim trenerima, također ovom prilikom svim našim olimpijcima kao i njihovim trenerima uručena je i sportska oprema od krovne kuće sporta u BiH.

Na ovom velikom događaju za sport u našoj zemlji, Unsko-sanski kanton na poziv OK BiH predstavljali su Ermin Beganović dvostruki mladi olimpijac Bosne i Hercegovine i njegov trener Velmir Zahirović, prof.

Trend radio

Vezane vijesti:

MARKETING

Sudo Luka logo
ada promet velika kladusa