MARKETING

ADA PROMET Velika Kladusa - Tehnicki pregled

Ko je vaš favorit za pobjedu na ovogodišnjem Eurosongu?

Nakon drugog polufinala Eurosonga, poznata su imena svih takmičara koji će nastupati u finalu 14. maja u areni “PalaOlimpico” u Torinu.

Svoje učešće u finalu, nakon polufinalnih večeri, izborili su predstavnici dvadeset, a 14. maja u Torinu ponovo ćemo gledati Švicarsku, Armeniju, Island, Litvaniju, Portugal, Norvešku, Grčku, Ukrajinu, Moldaviju i Nizozemsku, Belgija, Češka, Azerbejdžan, Poljska, Finska, Estonija, Australija, Švedska, Rumunija i Srbija.

Osim toga, u finalu nastupat će predstavici: Francuske, Njemačke, Španije, Velike Britanije, ali i predstavnik Italije, zemlje koja je odnijela pobjedu na prošlogodišnjem Eurosongu. Domaćina ovogodišnjeg takmičenja, za najbolju pjesmu Evrope, predstavljat će Mahmood i Blanco s pjesmom “Brividi.”

Ususret finalnoj večeri ovogodišnjeg Eurosonga, koje se održava sutra, pitamo vas ko su favoriti za pobjedu?

Stanje na kladionicama dan prije finala Eurosonga se promijenilo, ali i dalje vodi ukrajinski predstavnik Kalush Orchestra, na drugom mjestu je Velike Britanije, a na trećem Švedska. Italijanski predstavnici Mahmood i Bianco pali su na četvrto mjesto, a u stopu ih prati Španjolka Chanel.

Na šestom mjestu, prema kladonicama, nalazi se operni pjevač iz Poljske, sedmi su predstavnici Grčke. A predstavnica koja je najviše pažnje privukla u našoj regiji, prema kladionicama, nalazi se naosmom mjestu je Konstrakta iz Srbije.

Najmanje šanse da u subotu pobjede imaju Rumunija, Njemačka i Litvanija, koje se na kladionicama nalaze zadnje na listi.

izvor:Klix.ba

Vezane vijesti:

MARKETING

Sudo Luka logo
ada promet velika kladusa