MARKETING

ADA PROMET Velika Kladusa - Tehnicki pregled

Luka Modrić pomaže u liječenju oboljelih građana BiH

Humanitarno udruženje “Pomozi.ba” pokrenulo je danas aukciju za potpisan dres Luke Modrića kako bi došli do sredstava kojim bi se pomoglo liječenje oboljelih građana Bosne i Hercegovine.

Naime, u saradnji s hrvatskim novinarima i Hrvatskim nogometnim savezom, do udruženja Pomozi.ba je stigao dres kapitena nogometne selekcije susjeda Modrića kojeg su stavili na aukciju.

Realov nogometaš se rado odazvao prijedlogu udruženja da pomogne u liječenju bh. građana te im je, posredstvom HNS-a, poslao potpisan dres.

Aukcija će trajati do subote u 20:00 sati, a ponude se mogu ostavljati u komentarima ispod posta na Facebook stranici udruženja.

U obzir će se uzimati samo ponude s pravih profila, a prije zvaničnog objavljivanja osobe koja je ponudila najveći iznos, kontaktirat će se ta osoba za potvrdu.

Navedeno je i da će sav prikupljeni iznos s aukcije ići u Fond “Sportisti za život”, namijenjen za liječenje oboljelih bh. građana.

Inače, Modrić se nakon reprezentativnih obaveza vratio u Madrid gdje se počeo pripremati za naredne izazove koji ga čekaju u Realu.

Izvor:Klix.ba

Vezane vijesti:

MARKETING

Sudo Luka logo
ada promet velika kladusa