MARKETING

ADA PROMET Velika Kladusa - Tehnicki pregled

Meteorolozi objavili prognozu za ovu sedmicu: Stižu li nam padavine?

Danas će u Bosni i Hercegovini biti pretežno sunčano i vruće. Tokom dana, povećanjem oblačnosti, ponegdje na sjeveru moguć je i kratkotrajni pljusak.

Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 14 i 19, na jugu zemlje do 23, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 32 i 38 stupnjeva.

Sutra, prvog dana nove radne sedmice. očekuje se pretežno sunčano prije podne. Jače naoblačenje koje će uvjetovati padavine širom zemlje se očekuje tokom noći na utorak.

U Bosni pljuskova i grmljavine može biti i u poslijepodnevnim satima. Lokalno je mobuća i obilnija kiša, a postoje uvjeti i za pojavu grada. Vjetar slab do umjerene jačine zapadnog i jugozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 15 i 20, na jugu zemlje do 24, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 30 i 35 stepeni.

Za utorak se prognozira oblačno sa kišom i pljuskovima. Lokalno je mobuća i obilnija kiša, a postoje uvjeti i za pojavu grada. Vjetar slab do umjerene jačine, u Bosni sjevernog i sjeverozapadnog smjera, a u Hercegovini jugo. Jutarnja temperatura zraka većinom između 13 i 17, na jugu zemlje do 20, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 19 i 25 stepeni.

srijedu će biti pretežno oblačno i nestabilno vrijeme. Prije podne kiša se očekuje u južnim područjima, a tokom dana i ostalim dijelovima zemlje. Jutarnja temperatura zraka većinom između 14 i 20, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 19 i 26 stupnjeva.

Vezane vijesti:

MARKETING

Sudo Luka logo
ada promet velika kladusa