MARKETING

ADA PROMET Velika Kladusa - Tehnicki pregled

Naša stranka objavila viziju: Naša Velika Kladuša je otvorena, moderna, europska

Povodom Dana općine Velika Kladuša OO Naše stranke obratio se građanima saopćenjem za javnost:

Na Dan općine Velika Kladuša, 23. februar, Općinski odbor Naše stranke objavio je dokument pod nazivom „Naša Velika Kladuša 2024-2028“, koji predstavlja programsku viziju razvoja ove općine u naredne četiri godine.

U dokumentu su sadržane glavne smjernice, ideje i vrijednosti za koje će se ova stranka u Velikoj Kladuši zalagati u narednom periodu.

„Naša Velika Kladuša je otvorena, moderna, europska i za takvu Veliku Kladušu ćemo da se borimo zajedno sa svima onima koji kroz prethodne godine agonije nisu izgubili vjeru u našeg čovjeka i njegovu dobrotu. Takva Velika Kladuša je moguća ako iskreno pogledamo u dubinu svoje duše i shvatimo da smo dobri ljudi kojima jako malo nedostaje da žive dobro od svog rada sa svojim komšijama na rodnoj grudi“, poručili su iz velikokladuškog odbora Naše stranke.

Dokument „Naša Velika Kladuša 2024-2028“ dostupan je na web stranici kladusajenasa.org u PDF formatu, a zainteresirani građani će štampanu verziju moći preuzeti u subotu od 17 do 20 sati u uredu Naše stranke, kada će biti organiziran i prijem za članove i simpatizere povodom Dana općine.

Vezane vijesti:

MARKETING

Sudo Luka logo
ada promet velika kladusa