MARKETING

ADA PROMET Velika Kladusa - Tehnicki pregled

Sarajevo: Jedna osoba ubijena u Studentskom domu u Nedžarićima

Jedna osoba ubijena je u Studentskom domu u Nedžarićima u Sarajevu. Zaposlenik Studentskog centra u Nedžarićima S. T. je nakon svađe nožem ubio svog nadređenog A. Š.

Dvojica sukobljenih uposlenika Studentskog centra u Nedžarićima su ranije bili u lošim odnosima i poslije određenog vremena su se pomirili. Zbog toga je, smatraju uposlenici, ubistvo bilo iznenadno. Uslijedilo je nakon svađe u hodniku kod kafeterije.

“Ministarstvu unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo (MUP KS) danas u 11. 35 sati je prijavljeno ubistvo u Studentskim domovima Nedžarići, nakon čega je upućeno više policijskih patrola kao i radnici Hitne medicinske pomoći koji su mogli konstatovali samo smrt, kao i to da je smrt nastupila nasilnim putem”, kazao je medijima glasnogovornik MUP-a KS Mirza Hadžiabdić.

Prema njegovim riječima, niko od studenata nije stradao. Radi se o muškarcu inicijala A.Š. rođen 1976. i bio je jedan od rukovodilaca u Studenstkom centru.

“Policiji je poznat identitet muškarca koji se sumnjiči da je počinio ubistvo, i za njim se intenzivno traga. O svemu je upoznata dežurna tužiteljica koja rukovodi uviđajem zajedno s pripadnicima MUP-a KS “, dodao je Hadžiabdić.

Na terenu je veliki broj policajaca, a uviđaj koji je u toku preuzeo je dežurni tužitelj Tužilaštva Kantona Sarajevo.

Izvor: radio sarajevo

Vezane vijesti:

MARKETING

Sudo Luka logo
ada promet velika kladusa