MARKETING

ADA PROMET Velika Kladusa - Tehnicki pregled

Stiže pomračenje Sunca: Na ova četiri znaka će najviše utjecati

U četvrtak, 20. aprila 2023. dogodit će se pomračenje Sunca.

Nastaje kada Mjesec prolazi između Sunca i Zemlje što rezultira djelomičnim ili potpunim zatamnjenjem Sunca za promatrače na Zemlji. Ovi prirodni ritmovi su ciklički i ponavljaju se unutar pola godine, piše Story.hr.

Evo na koje će horoskopske znakove to najviše utjecati.

Ovan

Ovo pomračenje Sunca aktivira vašu prvu kuću osobnosti i potiče vas da postanete malo jasniji o svom osobnom identitetu. Ko ste i koja je vaša misija? S pomračenjem koje se usklađuje s Jupiterom, planetom sreće i obilja, bit ćete nadahnuti da se autentično izrazite i možda ćete čak biti uzbuđeni da poduzmete hrabre korake u svojim planovima.

Sada je također vrijeme da zauzmete drugačiji, osnažujući pristup svom ljubavnom životu. Samo imajte na umu da će pomračenje koja stvara težak kut prema Plutonu zahtijevati da raščistite s onim što vam više ne služi i da budete otvoreni za transformaciju kako biste unaprijedili svoje vizije.

Rak

Pomračenje Sunca pada u vašu 10. kuću karijere, posla i očinstva, stoga se pripremite na moguće promjene u svom profesionalnom životu. Možda ćete se osjećati prisiljenima preuzeti više odgovornosti ili određenu vodeću ulogu u danima koji prethode ovom događaju.

Možda ćete dobiti poseban tretman od autoriteta. Možda ćete otkriti nešto važno o članovima obitelji. Mogućnosti su brojne. Sada je vrijeme da napravite određene promjene u svom životu i radite ono što radite s više samopouzdanja. Jeste li od oca dobili premalo potvrde i zbog toga vam nedostaje samopouzdanja? Vrijeme je da sebi pružite ono što vam je toliko nedostajalo u djetinjstvu.

Vaga

Sa Sunčevom pomračenjem u vašoj sedmoj kući partnerstva, očito ste na rubu uzbudljivog novog poglavlja u vašem partnerstvu. Međutim, sedma kuća se ne odnosi samo na romantične veze. Ako ovo nije vrijeme za poboljšanje vašeg partnerskog odnosa, možete također ojačati svoje odnose s drugima.

Možda također razmišljate o tome kako najbolje uravnotežiti svoje osobne ciljeve i osjećaj sebe dok ste i dalje tu za svog partnera. Sljedeće pomračenje u ovoj seriji bit će u vašem znaku 14. oktobra, što sugerira da će osobni i partnerski rast koji ste doživjeli nastaviti poprimati oblik u nadolazećim tjednima i mjesecima sve do jeseni.

Jarac

Jarac, pomrčina Sunca pada u vašu četvrtu kuću majčinstva i doma, naglašavajući vaše emocionalno blagostanje, vaše korijene i vaš unutarnji život. Ovo pomračenje daje vam priliku da se brinete o sebi na novi način, što može biti rezultat zacjeljivanja vlastitih rana koje ste prije odgađali, ali sada ste spremni učiniti.

S ulaskom Plutona u vašu kuću prihoda 23. marta, unutarnje promjene koje ste spremni napraviti mogu dovesti do zadovoljavajućih transformacija i pomaka također povezanih s dugoročnim financijskim ciljevima.

Izvor: R SARAJEVO

Vezane vijesti:

MARKETING

Sudo Luka logo
ada promet velika kladusa