MARKETING

Uskoro starta biciklistički ultramaraton B-HARD Ultra Race & Brevet

Banja Luka će u periodu od 10. do 15. juna 2022. godine četrvrti put uzastopno biti domaćin biciklističkog ultramaratona “B-HARD Ultra Race & Brevet”, u kojem će učešće uzeti 90-ak biciklista iz svih zemalja Evrope, ali i Bliskog Istoka i Južne Amerike.

Ruta dužine 1.200 kilometara i s 14.000 metara visinske razlike, za koju učesnici na raspolaganju imaju 90 sati, provešće ih kroz najljepše i najvažnije domaće turističke destinacije, prije povratka u Banja Luku na cilj vožnje.

Pored navedene rute, na raspolaganju su i kraće, ali ništa manje zahtjevne rute u dužinama od 600 i 220 km, kao i posebna promotivna vožnja za žene, u dužini od 120 km.

Prije samog starta ultramaratona (11.6.2022. u 5 sati ujutro), prethodni dan, 10.6. (petak) u 17:30 sati, na Trgu Krajine će biti upriličeno druženje s učesnicima, kao i velika gradska biciklijada za sve uzraste i profile biciklista. Organizator poziva sve ljubitelje biciklizma da zajedno poželimo dobrodošlicu našim gostima.

Posebna zanimljivost je da će tok ultramaratonske vožnje biti moguće pratiti preko interneta putem satelitskog praćenja učesnika ovdje, a biće veoma zanimljivo vidjeti da li će neko uspjeti da nadmaši rezultat prošlogodišnjeg najbržeg učesnika, Ulriha Bartolmosa iz Nјemačke, koji je veoma zahtjevnu rutu od 1200 km prešao za samo 51 sat i 15 minuta.

Više informacija o ovoj jedinstvenoj manifestaciji možete pronaći na internet stranici sajtu manifestacije B-HARD Ultra Race

IZVOR:KLIX.BA

Vezane vijesti:

MARKETING

Sudo Luka logo