MARKETING

ADA PROMET Velika Kladusa - Tehnicki pregled

Prva utakmica za dva novoosnovana malonogometna kluba ”Mujo Hrnjica” i ”Vitez”, završena pobjedom gostiju rezultatom 2:3

Danas je u Gradskoj sportskoj dvorani odigrana prva prijateljska pripremna utakmica između dva novoosnovana kluba ”Mujo Hrnjica” Velika Kladuša i ”Vitez” iz Viteza. Utakmica je završila rezultatom 2:3, a gledaoci koji su napokon mogli biti prisutni na tribinama, su u 40 minuta igre mogli vidjeti igrače oba kluba u sjajnoj formi.

Prvi koji je zatresao mrežu u ovom meču bio je igrač iz KMF ”Vitez” Luković Aladin, a za izjednačenje pogodio je  Ćatić Selvedin, sa tim rezultatom završeno je prvo poluvrijeme.Drugo poluvrijeme bilo je efikasnije i donijelo još bolju igru. Drugi gol za Vitez dao je Kenan Dizdarević ali nedugo za tim, loptu u protivnički gol smjestio je i predstavnik domaćih, Eldin Halkić čime je rezultat glasio 2:2.



 U završnici, odnosno zadnjih nekoliko minuta, gosti dolaze do  trećeg  gola, drugi put na utakmici pogađa Kenan Dizdarević, a sa rezultatom 2:3 utakmica je završena.
Ovo je prva i historijska utakmica za MNK Mujo Hrnjica i sigurni smo da ćemo vidjeti još dosta borbenosti na terenu jer već narednu utakmicu  igraju 13. Juna od 14h u Gradskoj sportskoj dvorani.

Trend radio /Nejra M.-Lj.

Vezane vijesti:

MARKETING

Sudo Luka logo
ada promet velika kladusa