MARKETING

ADA PROMET Velika Kladusa - Tehnicki pregled

Međunarodne konjičke utrke u Velikoj Kladuši “obilježila” domaća grla!

U organizaciji  Konjičkog  kluba „Krajišnik“ Velika Kladuša, na hipodromu “Drmaljevo” u Velikoj Kladuši danas poslijepodne održane su Velike međunarodne konjičke utrke. Veliki broj  ljubitelja konjičkih utrka moglo je uživati u četiri utrke, koje su i ove godine ispunile sva očekivanja.

U prvoj trci  na programu pod nazivom  “Arabeska”, na stazi dužine 1.200 metara, slavilo je grlo “Lenkoran” u vlasništvu Dražena Dunđera, drugo mjesto pripalo je grlu “Gazal” čiji je vlasnik Refik Đogić, dok je treće mjesto zauzelo grlo “Kadina” u vlasništvu Vuksana Kovačevića.

U drugoj galopskoj trci dužine 1200 metara pod nazivom “Croatia Osiguranje” uspješna su bila domaća grla. Prvo mjesto pripalo je grlu “Zvarowski” u vlasništvu KK “Krajišnik”, dok je drugo mjesto zauzelo grlo “Aliso”, također član KK “Krajišnik” iz Velike Kladuše.

Treća trka na programu imena “Ted Pit”, u dužini 1.800 metara, prvo mjesto zauzelo je grlo “Endri Rapido” domaćeg kluba KK “Krajišnik”, drugo mjesto pripalo je grlu “Mr. Machine”, čiji je vlasnik Mirsad Ejupović, dok je treće mjesto uzelo grlo “Thunder Rock”.

Pobjedu u glavnoj utrci “TRKA GRADA VELIKA KLADUŠA” odnijelo je još jedno domaće grlo “Mans World” u vlasništvu KK “Krajišnik”, drugim mjestom okitilo se grlo “Queenmambo”, čiji je vlasnik Šemso Miljković, a treće je bilo grlo “New Pirate”,vlasništvo Hilme Okčića.

 Nagradni fond iznosio je 18.000 km, a trku su podržali brojni sponzori i donatori, te privrednici iz Velike Kladuše.

Trend radio

Vezane vijesti:

MARKETING

Sudo Luka logo
ada promet velika kladusa