MARKETING

ADA PROMET Velika Kladusa - Tehnicki pregled

Svečana dodjela diploma u velikokladuškoj Gimnaziji: Hasan Galiješević proglašen učenikom generacije

Danas je u Velikoj Kladuši održana svečana dodjela diploma za učenike završnih razreda Gimnazije Velika Kladuša. Uz prisustvo učenika, profesora i roditelja, generacija 2023/2024 proslavila je svoj veliki dan.


Svečanost je započela intoniranjem himne BiH a zatim obraćanjem direktora JU Gimnazija Ibrahima Kamenjaševića, koji je istakao značaj obrazovanja i napora koje su učenici uložili tokom proteklih godina. „Ova generacija pokazala je izuzetnu posvećenost i rad, a danas slavimo njihove uspjehe“, rekao je direktor.

Učenik generacije Hasan Galijašević izdvojio se među svojim vršnjacima ostvarivši izuzetne rezultate tokom cijelog školovanja. Kandidat za učenika generacije bila je i Sara Sefić koja je također postigla visoke rezultate i dala značajan doprinos školi.


Pored toga, svi učenici koji su ostvarili odličan uspjeh tokom školovanja dobili su poklone i pohvale kao priznanje za njihov trud i zalaganje.


Ceremoniju je uljepšao gimnazijski hor, izvodeći nekoliko pjesama koje su dodatno doprinijele svečanoj atmosferi.


Na kraju događaja, uslijedila je dugo očekivana dodjela diploma maturantima. Sa suzama radosnicama i ponosom na licima, maturanti su primili svoje diplome, spremni za nove izazove koji ih čekaju.


Svim maturantima želimo puno sreće i uspjeha u njihovim budućim poduhvatima!

Trend radio

Vezane vijesti:

MARKETING

Sudo Luka logo
ada promet velika kladusa