MARKETING

ADA PROMET Velika Kladusa - Tehnicki pregled

Talentirani Kladuščanin Arnes Zulić dominira na nogometnim terenima

Arnes Zulić, mladi talentirani nogometaš iz Velike Kladuše nedavno je pozvan  da nastupi za reprezentaciju Bosne i Hercegovine za igrače ispod 15 godina (U-15) na međunarodnom turniru “Josip Katalinski Škija” koji se održava od 16.05.2024 do 23.05.2024 u Zenici. Ovaj poziv dolazi kao kruna njegovog dosadašnjeg truda i impresivnih postignuća na nogometnim terenima.

Arnes je još u decembru prošle godine bio prepoznat kao vrhunski mladi nogometaš iz Unsko-sanskog kantona. Njegov talent nije ostao nezapažen, a njegovi nastupi su mu donijeli mnoge nagrade i priznanja.

Trenutno trenira u NK Zvijezda, a zvanično je registrovan kao pionir u NK Mladost Polje-Cazin. Arnes trenira nogomet od svoje pete godine.

Njegovi treneri, Meho Pobor i Jasko Čataković, igraju ključnu ulogu u njegovom razvoju. Njihovo stručno vođenje i podrška omogućili su Arnesu da razvije svoje vještine i postane prepoznatljiv na turnirima širom zemlje. Sa ekipom NK Zvijezda, Arnes je učestvovao na mnogim turnirima.

Jedan od njegovih najznačajnijih trenutaka bio je nastup na turniru u Rijeci, gde je krunisan za najboljeg strijelca.

Njegova posvećenost i ljubav prema nogometu vidi se na svim turnirima, a podrška porodice značajno doprinosi njegovom uspjehu.

Arnesov put do reprezentacije BiH U-15 samo je početak, a ako nastavi ovim tempom i ovakvim talentom, sigurno ga čeka svijetla budućnost na nogometnoj sceni.

Arnesu želimo sreću i uspjeh u budućnosti!

Trend radio

Vezane vijesti:

MARKETING

Sudo Luka logo
ada promet velika kladusa